Rólam mondták

Barni kiváló edző és edzőtársnak bizonyult, aki több évtizedes tapasztalatával olyan edzéstervet tudott összeállítani nekem, amivel drasztikusan javultak az időeredményeim. Mindenkinek szívből ajánlom.

Balázsi Dávid

Nekem főleg az erőnlétemen segített a legtöbbet. A munkámhoz fontos, hogy jó erőnlétem legyen és ebben a Barna maximálisan tudott segíteni. Köszi

Harkály Zoltán

Első maratonomat futottam 2019-ben Bécsben 52 évesen, a tökéletes felkészítésnek köszönhetően holtpont és fal nélkül teljesítettem a tervezett időn belül.

Bene Sarolta

Nagyon hálás vagyok Barninak, jókor és kiváló tippekkel látott el, mikor már menni se tudtam a fájdalomtól. A csípőm gyulladt be, és Barni tanácsait követve rövid időn belül újra futhatok fájdalom nélkül! Köszönöm!🙏🎀

NÉMETH BEÁTA

Sport múltja és teljesítménye tiszteletre int és tapasztalatai például szolgálnak mind az edzéseken, mind a versenyeken. Nemcsak a futás, de az önismeret világába is segítséget nyújt. Egy olyan komfortzónába léptetett be, amely a test, lélek és szellem harmóniájáról szól és nem létezik semmi más csak a MOST! És a legfontosabb, hogy a futás végén nyújtsunk egy nagyot!

Köszi Barna, mindezeket Tőled tanultam!

Petike Ákos